online groepsgesprek migraine

Deelnemers gezocht voor online groepsgesprek over migraine

Heb je migraine en last van 2 of meer aanvallen per maand? Of heb je in de afgelopen 2 jaar last gehad van 2 of meer migraineaanvallen per maand? Als je daarvoor naar de huisarts bent geweest dan nodigen wij jou uit voor een digitaal groepsgesprek.

Bij migraine met 2 of meer aanvallen per maand kun je medicatie gebruiken als je een aanval voelt aankomen, maar je kunt ook preventief bijvoorbeeld een bètablokker slikken om te voorkomen dat je aanvallen krijgt.

Hoofdpijnnet en Patiëntenfederatie Nederland willen samen met huisartsen een keuzehulp maken om patiënten te helpen bij het kiezen voor de behandeling die het beste bij hen past. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen. Bijvoorbeeld: hoe je hebt gekozen om wel of niet preventief medicatie te gaan gebruiken. En wat voor informatie je kreeg van jouw huisarts.

Het digitale groepsgesprek duurt maximaal 1,5 uur. De groep zal bestaan uit 6 patiënten die voor de keuze hebben gestaan om wel of geen preventieve medicatie te gebruiken en de gespreksleiders. Alles wat je zegt zal anoniem verwerkt worden.

Van tevoren ontvang je een handleiding hoe je kunt inloggen. Na deelname aan het groepsgesprek ontvang je een cadeaubon van €20.

Doe je mee om de zorg voor mensen met migraine verder te verbeteren? Inschrijven kan via:https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/onlinegroepsgesprekmigraine