Doneer en maak de impact van migraine zichtbaar

Dat migraine een ernstige hersenziekte is, die gepaard gaat met verlammende pijn en een grote impact heeft op het dagelijkse leven van patiënten, is jou natuurlijk bekend. Toch horen we die verhalen te weinig. Mensen met migraine zijn sterk, ze willen in het leven staan en gewoon meedoen. De keerzijde is dat hun leed en behoeften verborgen blijven voor de buitenwereld.

Hoofdpijnnet wil aandacht vragen voor de pijn achter de schijn. Dat doen we met een publicatie van patiënten. Het zijn verhalen van moed, wanhoop en veerkracht die wij dagelijks horen, maar bij beleidsmakers, zorgprofessionals en het grote publiek vaak nog veel te weinig bekend zijn. 

In september vorig jaar overhandigden wij een petitie met 18.000 handtekeningen aan Tweede Kamerleden voor een ruimere vergoeding van CGRP-remmers. Met deze nieuwe publicatie willen we opnieuw richting Den Haag gaan en de verhalen achter de cijfers laten zien. 

Help jij mee deze publicatie mogelijk te maken? Dat kan door een donatie te doen via onderstaand formulier. Als blijk van waardering ontvang je twee exemplaren; één voor jezelf en één om weg te geven. Alvast hartelijk dank voor je steun!

anbi

Ja, ik doe een donatie!

  • Op dit e-mailadres krijg je van ons een bevestiging van je donatie. Niet ontvangen? Controleer dan ook even je spambox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.