enquete

Enquête ‘Hoofdpijn in Digitale Zorggids’

Gebruik jij apps, digitale apparaten en/of websites die helpen bij het omgaan met hoofdpijn of heb jij een naaste die dit gebruikt, dan willen we je vragen om een online vragenlijst in te vullen.

Op DigitaleZorgGids.nl, een website van Patiëntenfederatie Nederland, is alles over digitale zorg te vinden. Op de site is te lezen welke digitale zorg kan helpen in het omgaan met een specifieke aandoening. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om apps, digitale apparaten* en/of websites die jij hiervoor kan gebruiken.

De informatie op deze site wordt vernieuwd en aangevuld. Daarom wil de Patiëntenfederatie Nederland in samenwerking met patiëntenvereniging Hoofdpijnnet met dit onderzoek kijken welke apps, digitale apparaten en/of websites jij of je naaste gebruikt in het omgaan met hoofdpijn. Dit kunnen producten zijn die heel specifiek voor een aandoening gemaakt zijn, of juist meer algemene apps en websites.

*Met ‘digitaal apparaat’ bedoelen we een apparaat of hulpmiddel die jij (of je naaste) gebruikt(e) in combinatie met een app of website. Dit kunnen toepassingen zijn die je zelf aangeschaft hebt, maar ook die je vanuit je zorgverlener aangeboden hebt gekregen.