gespreksleider aantafel
,

Gezocht: gespreksleiders voor AanTafel-gesprekken over migraine

Als migrainepatiënt weet jij als geen ander hoeveel impact migraine heeft. Op je leven, je werk, je gezin, vrienden, familie en je gezondheid. Je weet dan waarschijnlijk ook hoe lastig het kan zijn om het bespreekbaar te maken. Maar toch is dat precies wat wij, de Coalitie Migraine*, willen doen door het organiseren van aanTafel gesprekken, specifiek gericht op mensen met migraine.

Word gespreksleider
aanTafel-gesprekken zijn gesprekken die volgens een bepaalde methodiek gevoerd worden. Om te zorgen dat dit gevolgd wordt, zetten we gespreksleiders in.Wij zijn op zoek naar mensen die deze gesprekken willen begeleiden als gespreksleider. De belangrijkste taak van de gespreksleider is ervoor zorgen dat alle deelnemers de ruimte krijgen voor hun verhaal. De gespreksleider volgt de stappen uit het draaiboek en let op de tijd. Daarnaast doe je zelf ook gewoon mee met het gesprek. Je bent dus eigenlijk een deelnemer met een inspirerende voorbeeldrol.

aanTafel
Heb jij migraine, wil jij jouw ervaringen delen met anderen en wil jij je als vrijwilliger inzetten voor het bespreekbaar maken van deze ziekte? Ervaar jij wel eens moeilijkheden vanwege jouw migraine en wil je meer lef ontwikkelen om het gesprek met je omgeving – familie, vrienden, kennissen of collega’s – aan te gaan? Met het aanTafel-gesprek krijg je meer zicht op wat meer lef voor jou kan betekenen: wat betekent dit dan voor jouw leven met migraine?

Praktische informatie
Datum: zaterdag 13 april 2019
Tijd: 10.00 – 14.00 uur, inclusief heerlijke lunch
Locatie: Het Eemhuis, Amersfoort

Aanmelden
Meld je aan via dit formulier.

*Coalitie Migraine
De Coalitie Migraine bestaat uit het Migrainefonds, WomenInc, de VNHC en de NHV.