onderzoek coaching app hoofdpijn

Gezocht: hoofdpijnpatiënten voor online interview voor een coachings-app

UPDATE 26-02: inmiddels hebben we genoeg deelnemers.

Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van een coachings-app die je kan helpen om beter met je hoofdpijn om te kunnen gaan in je dagelijks leven? Voor dit onderzoek zijn we voor de Hogeschool Arnhem Nijmegen op zoek naar hoofdpijnpatiënten die mee willen werken aan een online interview.

Doel onderzoek

Het doel van het onderzoek is om te komen tot een werkende versie van een app die jou als hoofdpijnpatiënt kan coachen om meer eigen regie te nemen over je leven en je pijn. Met interviews wordt achterhaald aan welke eisen zo’n app moet voldoen en wat de wensen van patiënten zijn voor de inhoud.

Wat betekent deelname?

Als je mee wilt doen wordt je eenmalig geïnterviewd. Het interview zal ongeveer 30 minuten duren en gaat via videobellen (met bijvoorbeeld Microsoft Teams of Skype. Weet je niet hoe dit werkt? Dan leggen we je dit uit!). Het interview zal begin maart plaatsvinden , op een moment dat jou goed uitkomt. Er is geen voorbereiding nodig.

Wil je meedoen?

Je kunt je aanmelden bij Domino Determann (coördinator patiënten participatie bij Hoofdpijnnet) door een e-mail te sturen naar onderzoek@hoofdpijnnet.nl. Je ontvangt dan een informatiebrief met meer informatie. Domino brengt je in contact met de onderzoeker, die vervolgens een afspraak voor het interview zal plannen.