enquete

Gezocht: mensen met chronische migraine voor eenmalige online adviesraad

Een farmaceutisch bedrijf heeft Hoofdpijnnet gevraagd deelnemers met chronische migraine te werven voor een eenmalige (online) adviesraad. Met het houden van een adviesraad willen zij beter begrijpen hoe het is om met chronische migraine te leven. Ben je tussen de 20 en 50 jaar, heb je chronische migraine (≥ 15 hoofdpijndagen per maand waarvan ≥ 8 migrainedagen) en ben je 

  • onder behandeling bij een neuroloog en volg je de stappen in het protocol om een CGRP-remmer te starten; OF 
  • onder behandeling bij een neuroloog en heb je alle stappen in het protocol doorlopen en ben je gestart met een CGRP-remmer.

Dan kun je deelnemen.

Onderwerpen die o.a. besproken zullen worden: wat de impact is van chronische migraine op je leven, hoe de medicamenteuze behandeling verlopen is en wat het je heeft opgeleverd, wat je ervaringen / verwachtingen zijn met de komst van de anti-CGRP-medicatie. Tijdens de sessie is ook iemand van Hoofdpijnnet aanwezig. 

Afhankelijk van wanneer de meeste deelnemers kunnen zal de adviesraad plaatsvinden op: 

  • Maandag 29 augustus 14.00-16.00u; of
  • Maandag 29 augustus van 19.00-21.00u; of
  • Donderdag 1 september 19.00-21.00u.

Voldoe je aan bovenstaande en wil je aan de adviesraad deelnemen? Stuur dan een mailtje naar onderzoek@hoofdpijnnet.nl en geef daarbij aan 1) of je wel/niet gestart bent met CGRP-remmers, 2) wat je leeftijd is en 3) je voorkeur voor een datum/tijd.

Na je deelname ontvang je een bon van 30 euro via Hoofdpijnnet.