vlog esther reinette

ZORGELOOS NAAR SCHOOL MET MIGRAINE / SAMEN STERK

Vanaf 12 september tot 1 oktober schonken Hoofdpijnnet en de Stichting Zorgeloos naar School uitgebreid aandacht aan kinderen met migraine. Bij deze online campagne staat het verhaal van de twaalfjarige Emma centraal. Na een paar lastige jaren op de basisschool, start ze nu met frisse moed op een middelbare school. Ze is hierin begeleid door uiteenlopende mensen.

In dit afsluitende deel van de campagne gaan Esther van der Tak van Hoofdpijnnet en Reinette de Boer van Zorgeloos naar School in gesprek over hun werk.

Deel 12. Vlog Esther (Hoofdpijnnet) en Reinette (Zorgeloos naar School)

Tijdens de campagne Zorgeloos naar School met Migraine zie je de kracht van samenwerking. In deze vlog zie je de vrijwilligers Esther en Reinette. Vanuit Hoofdpijnnet en Zorgeloos naar School waren zij nauw betrokken bij de ondersteuning van Emma en haar ouders. Ook nu Emma op het voortgezet onderwijs zit is er nog steeds contact.

Bekijk de vlog hieronder!

Reinette de Boer en Esther van der Tak samen in gesprek over het mooie werk wat zij bij doen voor respectievelijk Zorgeloos naar School en Hoofdpijnnet.

Voorlichtingsbijeenkomst 17 november 2021
Heb jij vaak hoofdpijn en vraag je je af hoe je het op school zo goed mogelijk kunt regelen? Of wil jij als ouder meer weten over dit onderwerp? Op 17 november is er in het ETZ-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg een voorlichtingavond over hoofdpijn en school, speciaal voor jongeren met hoofdpijn en hun ouders. Lees er hier meer over en meld je aan.