lydia braakman zorgeloos naar school

ZORGELOOS NAAR SCHOOL MET MIGRAINE / SAMEN STERK

Vanaf 12 september tot 1 oktober schenken Hoofdpijnnet en de Stichting Zorgeloos naar School uitgebreid aandacht aan kinderen met migraine.

Bij deze online campagne staat het verhaal van de twaalfjarige Emma centraal. Na een paar lastige jaren op de basisschool, start ze nu met frisse moed op een middelbare school. Ze is hierin begeleid door uiteenlopende mensen. In dit zevende deel van de campagne zie je een vlog van Lydia Braakman, de directeur van Zorgeloos naar School.

Deel 7. Lydia Braakman

De campagne Zorgeloos naar School met Migraine kan niet zonder een bijdrage van Lydia, directeur van stichting Zorgeloos naar School. Ze vertelt over wat zij geleerd heeft van Emma, die zich buitengesloten voelde op de basisschool. Niet vanwege haar migraine, maar door de manier waarop school met haar migraine omging. Hoe kun je dit voorkomen? Deze vlog is tegelijkertijd een mooie brug naar de Week tegen Pesten die loopt van 27 september t/m 1 oktober met als thema ‘Buitengesloten, uitgesloten!’. Meer over Zorgeloos naar School met Migraine vind je hier.