ZORGELOOS NAAR SCHOOL MET MIGRAINE / SAMEN STERK

Vanaf 12 september tot 1 oktober schenken Hoofdpijnnet en de Stichting Zorgeloos naar School uitgebreid aandacht aan kinderen met migraine.

Bij deze online campagne staat het verhaal van de twaalfjarige Emma centraal. Na een paar lastige jaren op de basisschool, start ze nu met frisse moed op een middelbare school. Ze is hierin begeleid door uiteenlopende mensen. In deel 9 van de campagne alvast een Save the Date voor een voorlichtingsavond voor kinderen met hoofdpijn en hun ouders.

Deel 9. Voorlichtingsavond ‘Hoofdpijn en school’

Zet het vast in je agenda: op woensdagavond 17 november vindt er in het ETZ TweeSteden-ziekenhuis in Tilburg een voorlichtingsbijeenkomst plaats met als thema ‘Hoofdpijn op school, hoe krijg ik minder kopzorgen?’. De avond is bedoeld voor zowel kinderen met hoofdpijn als hun ouders.

Datum: Woensdag 17 november 2021
Tijd: 18.45 -20.30 uur
Locatie: Auditorium TweeSteden ziekenhuis in Tilburg

Tijdens deze avond zijn er verschillende sprekers. Neuroloog en kinderneuroloog Jikke-Mien Niermeijer legt uit wat een neuroloog kan doen bij hoofdpijn. Verpleegkundig specialist Nicole Damen vertelt meer over wat je zelf kunt doen en wie je kunnen helpen. Medisch psycholoog Sanne Laurijssen gaat in op psychologische interventies bij hoofdpijn. Ook Esther van der Tak, vrijwilliger van Hoofdpijnnet en ambassadeur van Zorgeloos naar School, komt aan het woord.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar kinderneurologie@etz.nl