Pittenzak Testen

Loot mee op Facebook: test een pittenzak van Met Pit

Het bedrijf Met Pit maakt verschillende soorten met tarwe gevulde pittenzakken die je als warmtekussen én als coldpack kunt gebruiken. Ideaal, want veel mensen die hoofdpijn of migraine hebben vinden het fijn om iets kouds óf iets warms op hun hoofd of in hun nek te leggen tijdens een aanval of een dag met flinke pijn. Daarnaast geeft de zwaarte van de zak een fijne tegendruk op je hoofd.  Wil jij zo’n pittenzak testen? Lees dan hier wat je moet doen en loot mee op onze Facebookpagina!

Je kunt de zakken niet alleen gebruiken op je hoofd, maar ook in je nek, op je rug, op je buik of op je koude voeten!  Fijne bijkomstigheid is dat alle producten van Met Pit in Nederland gemaakt worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook is de tarwe van Nederlandse bodem.

Loot mee en maak kans op een pittenzak!

Als je lid bent van patiëntenvereniging Hoofdpijnnet dan maak je kans om 1 van deze pittenzakken 2 weken te mogen testen. Na het testen mag je de pittenzak uiteraard houden. Wel wordt er van je gevraagd om aan de hand van een invulformulier een uitgebreide review te schrijven. Deze reviews komen in de Facebookgroepen van Hoofdpijnnet te staan, maar zullen ook gebruikt worden op de website van Met Pit.

Welke producten mag je testen:
– Pittenzak Klein (33x17cm met 3 compartimenten)

OF
– Pittenzak XL (63x20cm met 8 compartimenten)

In totaal worden er 2 kleine en 3 XL pittenzakken verloot.

Dus:

– Ben jij lid van Hoofdpijnnet?
– Heb je minimaal 2 dagen in de week flinke hoofdpijn of een migraine-aanval?
– Wil je een product uitgebreid testen en er een review over schrijven?

Laat dan in een reactie op dit Facebookbericht weten welke van de twee producten je zou willen testen. Zondag 31 januari kiezen we uit de comments op onze openbare Facebookpagina en de besloten Supportgroep Migraine random 5 testers uit waarmee we contact zullen opnemen. Alleen reacties van leden van Hoofdpijnnet worden meegenomen in de loting.  Nog geen lid? Lees hier hoe je lid wordt van Hoofdpijnnet.