hoofdpijnnet schrijfcafe

10 februari en 13 maart 2024: nieuwe online Schrijfcafés


Hoofdpijnnet organiseert al enige tijd online Schrijfcafés voor haar leden, waarbij verhalen, ervaringen en tips worden uitgewisseld. Voor de vorige online Schrijfcafés was veel belangstelling en ze werden door de deelnemers als positief ervaren. Hoofdpijnnet biedt daarom in de wintermaanden van 2024 opnieuw twee Schrijfcafés aan.

Het eerste wordt via Zoom gegeven op zaterdagochtend 10 februari van 10.30 tot ongeveer 11.30/12.00 uur. De volgende sessie staat gepland op woensdagavond 13 maart van 19.00 tot ongeveer 20.00/20.30 uur. Je kunt je opgeven voor beide Schrijfcafés of een enkele.

Wat ga je doen?

Elk Schrijfcafé heeft een hoofdpijn-gerelateerd thema dat al schrijvend wordt verkend en uitgediept. In een online groepsetting krijgen de deelnemers steeds kleine schrijfopdrachten en de truc is om iets sneller te schrijven dan je normaal gewend bent en om niet te corrigeren. Een paar keer per schrijfsessie lezen de deelnemers hun geschreven teksten of gedichten, op vrijwillige basis, aan elkaar voor.

Schrijfcoach

De Schrijfcafés worden gegeven door Johanneke Kramer. Zij is migrainepatiënt, gecertificeerd schrijfcoach en werkzaam als docente Engels. Johanneke: “Terwijl je schrijft kom je bij steeds diepere lagen van jezelf terecht. Vaak levert dit nieuwe en verrassende inzichten op. Daarnaast zorgt het samen delen van de geschreven teksten voor (h)erkenning en verbinding. Dat maakt het tot een feestje om te doen.”

Aanmelden:

Ben je lid van Hoofdpijnnet en wil je meeschrijven? Meld je dan aan via het formulier hieronder. Je hoort dan of er nog plek is en krijgt de Zoomlink toegestuurd. Het maximum aantal deelnemers is ongeveer 15. Er wordt een groepsapp aangemaakt voor eventuele last minute afmeldingen, waarvoor, dat spreekt voor zich, altijd begrip is.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.