Meeting Hoofdpijn Alleenstaand
,

17 september 2021: Online meeting ‘Alleenstaand met ernstige hoofdpijn’

Op vrijdag 17 september om 10.15 is er weer een online meeting. Deze keer bespreken we het thema ‘Alleenstaand met ernstige hoofdpijn’.

Ernstige hoofdpijn of migraine kan veel druk leggen op je gezin. Maar wat nu als je alleen woont en/of geen partner hebt? Wie zorgt er dan voor je als je ziek bent? Wie verdient het geld als jij dat niet kunt? Wat doe je als je niet zomaar een vangnet vlakbij hebt? Tijdens deze meeting horen we graag hoe jij hiermee omgaat.We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren en tips uitwisselen. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing voor problemen, want iedereen is anders en heeft iets anders nodig.

Datum en tijd
Vrijdag 17 september van 10.15-11.15 (met uitloop naar 11.30). Zorg dat je om 10.00 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda. Zet er ook bij of je lid bent van Hoofdpijnnet.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. Na de meeting krijgen de deelnemers een verslagje toegestuurd en de hoofdpunten zullen binnenkort ook (anoniem) terug te lezen zijn voor leden onder ‘handige lijstjes’ in het ledenportaal.