online meeting prettig leven
,

7 november 2020: Online meeting over leven met migraine

Er staat weer een nieuwe online meeting op het programma! Op 7 november 2020 zullen we het hebben over leven met migraine

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren, tips uitwisselen en lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing, want die is er niet.

Datum en tijd:

Zaterdag 7 november van 10.15 tot 11.15 uur (met uitloop tot 11.30 uur). Zorg dat je om 10.00  klaar zit zodat we op tijd kunnen starten.

Aanmelden

Aanmelden kan tot vrijdagmiddag 6 november. Stuur daarvoor een mail naar lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen.

Bij meer dan 7 aanmeldingen zal er worden geloot. Zet de datum en tijd dus wel vast in je agenda, maar of je zeker bent van een plek hoor je op woesndagochtend 21 oktober. Je ontvangt dan ook de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. (Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan eerst even!)

Meld je alleen aan wanneer je ook daadwerkelijk beschikbaar bent op 7 november van 10.15 tot 11.15 uur .

Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen probleem. Dit onderwerp zal vaker terugkomen en ook op andere dagen en tijden. En we zullen na de meeting een (zonder namen te noemen) samenvatting van het gesprek plaatsen.