Online meeting Migraine en Werk
,

21 oktober 2020: Online meeting over migraine en werk

Er staat weer een nieuwe online meeting op het programma! Op 21 oktober 2020 zullen we het hebben over migraine en werk.

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren, tips uitwisselen en lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing, want die is er niet.

Datum en tijd:

Woensdag 21 oktober van 13.30 tot 14.30 uur (met uitloop tot 14.45uur). Zorg dat je om 13.15  klaar zit zodat we op tijd kunnen starten.

Aanmelden

Aanmelden kan tot dinsdag 20 oktober. Stuur daarvoor een mail naar lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen.

Bij meer dan 7 aanmeldingen zal er worden geloot. Zet de datum en tijd dus wel vast in je agenda, maar of je zeker bent van een plek hoor je op woesndagochtend 21 oktober. Je ontvangt dan ook de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. (Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan eerst even!)

Meld je alleen aan wanneer je ook daadwerkelijk beschikbaar bent op 21 oktober van 13.30 tot 14.30 uur.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen probleem. Dit onderwerp zal vaker terugkomen en ook op andere dagen en tijden. En we zullen na de meeting een (zonder namen te noemen) samenvatting van het gesprek plaatsen.