Adviespunt Werk

Adviespunt Werk is een gratis service voor leden van Hoofdpijnnet. Het Adviespunt Werk biedt je een luisterend oor en helpt je met concrete tips en adviezen om met plezier en op een gezonde manier aan het werk te blijven.

Wat kan het Adviespunt Werk voor jou betekenen?

Bij Adviespunt Werk weten we dat werken met ernstige hoofdpijn soms ingewikkeld is, wij moeten er zelf ook mee dealen. In een adviesgesprek onderzoeken we samen met jou waar de knelpunten zitten en waar kansen liggen voor verbetering van jouw situatie. Wacht niet te lang, want de ervaring leert dat als je te lang doorgaat, de kans groot is dat je langdurig uitvalt. Ben je al ziek? Dan weten we ook welke stappen gezet moeten worden en wie daarin welke rol speelt.

We nemen de tijd voor jouw verhaal, zijn neutraal, hebben geen ander belang dan jouw belang en dat van jouw werkgever, namelijk: gezond aan het werk blijven of terugkeren naar werk. We vragen door en scheppen orde in de chaos. Samen met jou zoeken we naar de best mogelijke oplossing in jouw werksituatie. Vaak heb je na één telefoongesprek voldoende advies en informatie waar je mee verder kunt.

Je kunt Adviespunt Werk bereiken via werk@hoofdpijnnet.nl. Je vraag wordt binnen een week opgepakt.

Voor leden

Een adviesgesprek met Adviespunt Werk is een gratis service voor leden van Hoofdpijnnet. Wanneer je nog geen lid bent vragen wij je om dit te worden. Dit kan direct via de link: Word lid van Hoofdpijnnet – Hoofdpijnnet. Je ontvangt direct een bevestigingsmail. Dit is voldoende om op korte termijn een afspraak te plannen met Adviespunt Werk.

Als lid van Hoofdpijnnet kun je via het ledenportaal een gratis adviesgesprek aanvragen.

Nog geen lid van Hoofdpijnnet?

Als lid van Hoofdpijnnet profiteer je van fijne voordelen en extra’s.

  • Je kunt een beroep doen op het Adviespunt Werk;
  • Je kunt meedoen met de webinars en meetings exclusief voor leden;
  • Je krijgt toegang tot het ledenportaal met achtergrondverhalen, alle edities van het magazine Hoofdzaken en meer;
  • Je ontmoet andere mensen met ernstige hoofdpijn, ook online;
  • Als lid van een patiëntenvereniging kun je de cursus ‘Sterk met pijn‘ volgen;
  • Je kunt een vraag stellen aan ons Medisch Advies College;
  • Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via ons magazine Hoofdzaken (4 x per jaar).