Adviespunt Werk

Adviespunt Werk is een gratis service voor leden van Hoofdpijnnet. Het Adviespunt Werk biedt je een luisterend oor en helpt je met concrete tips en adviezen om met plezier en op een gezonde manier aan het werk te blijven.

Hoofdpijn en werk: het kan een lastige combinatie zijn. Onbegrip bij je collega’s, je leidinggevende die je onlangs liet weten dat het ‘zo niet langer kan’. Je meldt je steeds vaker ziek of neemt vakantiedagen op zodat het niet te veel opvalt dat je eigenlijk ziek thuis bent. Trek aan de bel als je jezelf vragen gaat stellen zoals: Hoe ga ik dit volhouden? Wat vertel ik over mijn ziekte en aan wie? Wat doe ik als ze me niet begrijpen? Zit ik nog wel op de goede plek? Willen ze me hier weg hebben? Zal ik minder uren gaan werken, zodat ik het beter kan volhouden?

Wat kan het Adviespunt Werk voor jou doen?

Bij Adviespunt Werk weten wij dat werken met ernstige hoofdpijn soms ingewikkeld is. Naast onze eigen ervaring, weten we ook wat er moet gebeuren in geval van regelmatig of langdurig ziekteverzuim, welke stappen dan gezet moeten worden en wie daarin welke rol in heeft. Samen met jou zoeken we naar de best mogelijke oplossing in jouw werksituatie.

We nemen de tijd voor jouw verhaal, zijn neutraal, hebben geen ander belang dan jouw belang en dat van jouw werkgever, namelijk: gezond aan het werk blijven of terugkeren naar werk. We vragen door, scheppen orde in de chaos en geven jou advies en informatie waarmee je verder kunt.

Als lid van Hoofdpijnnet kun je via het ledenportaal een gratis adviesgesprek aanvragen. Nog geen lid maar wel benieuwd naar wat Adviespunt Werk voor jou kan betekenen? Mail dan naar werk@hoofdpijnnet.nl.

Nog geen lid van Hoofdpijnnet?

Als lid van Hoofdpijnnet profiteer je van fijne voordelen en extra’s.

  • Je kunt een beroep doen op het Adviespunt Werk;
  • Je kunt meedoen met de webinars en meetings exclusief voor leden;
  • Je krijgt toegang tot het ledenportaal met achtergrondverhalen, alle edities van het magazine Hoofdzaken en meer;
  • Je ontmoet andere mensen met ernstige hoofdpijn, ook online;
  • Als lid van een patiëntenvereniging kun je de cursus ‘Sterk met pijn‘ volgen;
  • Je kunt een vraag stellen aan ons Medisch Advies College;
  • Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via ons magazine Hoofdzaken (4 x per jaar).