vrijwilligers online meetings

Vrijwilligers gezocht: gespreksleiders/notulisten voor lotgenotenmeetings

Hoofdpijnnet organiseert regelmatig online meetings waarbij je met lotgenoten kunt praten over hoofdpijn en tips en ervaringen kunt uitwisselen. Ons vrijwilligersteam kan voor deze meetings wel wat versterking gebruiken. We zoeken daarom vrijwilligers die als gespreksleider of notulist maximaal één keer per maand willen meehelpen. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder hoe je je hiervoor aanmeldt.

Als gespreksleider leid je het gesprek in goede banen, zorg je ervoor dat iedereen aan het woord komt en houd je de tijd in de gaten. Het is geen enkel probleem als je geen ervaring hebt met het leiden van gesprekken via Zoom. Vanuit Hoofdpijnnet krijg je begeleiding en ook de andere vrijwilligers helpen je graag. Ook ligt er zowel voor de gespreksleider als voor de notulist een schema klaar dat je kunt volgen. Natuurlijk kun je ook een keer een meeting bijwonen om te kijken hoe het verloopt.

Uiteraard heeft iedereen, net als jij, regelmatig last van hoofdpijn, dus mocht je onverhoopt uitvallen op de dag zelf dan hebben we een appgroep waarin altijd iemand bereid is om je op te vangen.

Lijkt het je wat om af en toe gespreksleider en/of notulist te zijn? Kun je positivisme in de groep brengen? Ben je flexibel inzetbaar (op verschillende dagen en tijden en ook eens in de zoveel tijd op zaterdagochtend)? Stuur dan een mailtje naar lonnekescholten@hoofdpijnnet met daarin een korte beschrijving van jezelf en je ervaring. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.