Ontmoet ons team

Het bureau wordt gerund door twee parttime medewerkers. Zij worden betaald overeenkomstig de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

Nelleke stelt zich voor

“Sinds april 2017 werk ik bij Hoofdpijnnet in de functie van Coördinator communicatie & PR. Hiervoor werkte ik o.a. voor zorginstelling Siza en voor Per Saldo, de vereniging voor mensen met een pgb. Daarnaast heb ik ruime ervaring met vrijwilligerswerk, zowel beroepsmatig als in mijn vrije tijd. Eén van mijn drijfveren is dat ik iedereen een volwaardige plek gun in onze samenleving. Gelukkig heb ik zelf geen last van chronische hoofdpijn.

Wel weet ik als moeder van een gehandicapt kind hoezeer een aandoening of ziekte kan ingrijpen in het leven. Dat neemt niet weg dat ik positief in het leven sta, altijd kansen zie en die met beide handen aanpak.”

nelleke@hoofdpijnnet.nl

Mieke stelt zich voor

“Als officemanager heb ik eigenlijk maar één taak: zorgen dat alles op rolletjes loopt. De werkzaamheden die daaruit voortvloeien zijn heel divers, van het beantwoorden van vragen van leden en het verzorgen van mailings voor regiobijeenkomsten tot het notuleren van bestuursvergaderingen. Verder ben ik op een aantal vlakken het eerste aanspreekpunt. Belangrijk is en blijft dat mensen met ernstige hoofdpijn en migraine bij ons terecht kunnen, dat we onze leden met raad en daad terzijde staan en dat er onderzoek naar migraine wordt gedaan om betere behandeling mogelijk te maken. Hiervoor wil ik me inzetten en kunnen mensen bij mij terecht.

Verder weet ik wat het is om migraine te hebben, houd ik van muziek, knutselen en lezen en maak ik er graag een vrolijke boel van.”

mieke@hoofdpijnnet.nl