Zet de aanval in op migraine en andere soorten ernstige hoofdpijn. Jouw bijdrage helpt.

Hoofdpijnnet en het Migrainefonds willen hoofdpijn de wereld uit te helpen. Ook willen wij de impact van ernstige hoofdpijn duidelijk maken en zetten wij ons in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen die hiermee te maken hebben. Daar is veel geld en onderzoek voor nodig. Jouw donatie helpt ons deze doelen te bereiken. Dank je wel!

Word donateur!

Steun het Migrainefonds met een automatische periodieke overschrijving en word donateur. Dankzij jouw donatie kunnen we de strijd tegen hoofdpijn voortzetten.

Ja, ik word donateur

Doe een eenmalige gift!

Steun het Migrainefonds met een eenmalige overschrijving! Dankzij jouw donatie kunnen we de strijd tegen hoofdpijn voortzetten.

Ja, ik geef eenmalig

Word lid van Hoofdpijnnet!

Onze leden zorgen ervoor dat we ons kunnen blijven inzetten voor mensen met ernstige hoofdpijn. Als lid van Hoofdpijnnet ontvang je 4x per jaar het ledenmagazine Hoofdzaken, kun je een beroep doen op het Adviespunt Werk en nog veel meer.

Ja, ik word lid

Word vrijwilliger bij Hoofdpijnnet!

Steun je ons liever met je tijd? Word dan vrijwilliger voor Hoofdpijnnet. We kunnen altijd een paar extra handen gebruiken bij o.a. het organiseren van bijeenkomsten, het bijhouden van de website en bij ons ledenmagazine Hoofdzaken.

Ja, ik word vrijwilliger