Kom ook in actie!

Wij vinden het fantastisch als vrijwilligers acties organiseren om geld in te zamelen. Door mensen zoals jij kunnen Hoofdpijnnet en het Migrainefonds zich blijven inzetten voor mensen met hoofdpijn. Bekijk hieronder welke acties al werden georganiseerd. Ook een idee? Laat het ons weten via dit contactformulier!

baltic sea rally bosmanBaltic Sea Rally

Tebrina Bosman, beter bekend als blogger Proudweirdo, haalt geld op voor het Migrainefonds. Dat doet zij door in juni, met haar man Mike, de Baltic See Circle te rijden. Dat is een avontuurlijke autorally door Noord-Europa waarvan de deelnemers zich verbinden aan een goed doel. Met 100 andere oude auto’s doen ze 11 landen aan en gaan zelfs langs de Noordkaap.

‘Ik kan mijn migraine eindelijk inzetten op een goede manier’, zegt Tebrina. De Baltic Sea Circle duurt van 7 tot en met 24 juni. Op de site Proudweirdo.nl en op Facebook kun je de avonturen van Tebrina en haar man volgen. Je vindt op die website ook het rekeningnummer waar je geld naar kunt overmaken om de rallyactie voor het Migrainefonds te steunen.


Expositie Twee Gezichten

Hottie Wiersma fotografeert mensen tijdens hun migraine-aanval, maar ook wanneer zij zich goed voelen. Twee gezichten, waarom? ‘Het is mijn droom om een fotoboek en een reizende tentoonstelling te maken, zodat het voor anderen gemakkelijker wordt de impact van migraine op hun leven te laten zien.’ Zij is een crowdfundingactie gestart om dit ‘droomproject’ mogelijk te maken.

Het doelbedrag van Hottie is inmiddels al gehaald!Toch hoopt zij op nog meer donaties voor extra boeken en een extra exemplaar van de tentoonstelling. Het is haar droom om het boek en de reizende tentoonstelling ‘Twee Gezichten’ door het hele land te verspreiden zodat mensen met migraine meer steun en begrip krijgen. Ze zegt hierover: “Het zou geweldig zijn om mensen met migraine iets in handen te geven waarmee ze in korte tijd aan anderen kunnen duidelijk maken wat migraine betekent, om wat verborgen blijft in donkere slaapkamers zichtbaar te maken.”

Wil je Hottie steunen? Ga naar Dosupport.nl en help met een donatie.